Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2017 ==> KLIK SINI

JUZFIT MIXED FIBER JUICE : Kuruskan Badan Turunkan Berat Badan Dengan Selamat

"SERIUS..!! Lemak kat Perut, Paha, Lengan akak dah berkurang sangat lepas minum juzfit ni"
Kalau tak sebelum ni seluar jeans akak susah betul nak sarung. Lepas beberapa hari akak minum jus ni badan rasa ringan-ringan. Sekarang rasa lebih bertenaga. Kat office pon kawan-kawan tegur dah nampak kurus. Seronoknya akak!! next akak nak repeat ambil lagi jus ni sampai puas hati.
Pn.zainab -shah alam-

JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda. 

Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ? 
🌸Tidak perlu diet ketat.
🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.


Fungsi / Kebaikan / Manfaat Juzfit Juice :
  • Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
  • Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
  • Membakar lemak 200% lebih effektif
  • Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  • Menambah tenaga anda
  • Membaiki sistem pencernaan (lawas)
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
  • Perut terus KEMPIS 
  • Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
  • Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.



KANDUNGAN BAHAN JUZFIT :
JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Antaranya gabungan :

ACAIBERI, KURMA, GARCINIA CAMBOGIA, PRUN, WHITE KIDNEY BEANS



Cara Pengambilan Juzfit Mixed Juice :
  • MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
  • TIADA KESAN SAMPINGAN!!
TIPS BERSAMA JUZFIT:-----
 1. Minum air masak minima 3 liter sehari
 2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
 3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
 4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
Tengok tu, kelebihan Juzfit yang pertama, bakar lemak 200% ni kalau workout, lagi burn la lemak , cepat lagi la proses penurunan berat badan , yang kedua kalau nak menten senang dah sebab dengan minum Juzfit, selera makan akan berkurang dan merasa tidak lapar so takde la keje nak makan je.. Hehehe..

Ketiga menambah tenaga, tak semestinya nak turun berat badan je. Kesihatan jugak perlu dijaga, kalau kurus tapi tak bermaya pun tak best gak kan. Seterusnya, semua bertujuan untuk menjaga kesihatan. Lagipun sekarang macam-macam penyakit. Jadi apa salahnya try produk JUZFIT ni. Tak semestinya untuk menurunkan berat badan saja, tapi untuk menjaga kesihatan jugak. Dan yang pasti Produk ni dijamin HALAL.


Sesuai di minum oleh lelaki dan wanita. Namun tidak digalakkan untuk wanita mengandung atau tengah menyusu. Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni!


TESTIMONI PENGGUNA JUZFIT :






BERMINAT?
JOM ORDER .
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
1) NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"JUZFIT"
Harga Asal/Pasaran RM75.00

HARGA PROMOSI KAMI :
RM60 SM / RM65 SS
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com                                                     
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                             
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 3 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :